Linkedin-da kontaktlarni qanday yashirish kerak

LinkedIn - bu professionallar va korxonalar uchun mo'ljallangan ijtimoiy tarmoq xizmati bo'lib, u ish tajribasi, ma'lumot va boshqa ish bilan bog'liq ma'lumotlarni aks ettiruvchi shaxsiy yoki ish sahifasini yaratishga imkon beradi. Ushbu xizmat sizga "Aloqalar" deb nomlanuvchi kontaktlarni qo'shish va ular bilan bog'lanish imkoniyatini beradi. Ushbu maqola sizning LinkedIn ulanishlaringizni jamoat joyidan qanday yashirishni o'rgatadi.
LinkedIn tizimiga kirish sahifasiga o'ting va hisob qaydnomangiz bilan bog'liq elektron pochta manzili va parol yordamida tizimga kiring.
Yuqoridagi o'ng burchakda foydalanuvchi ismingizni bosing va "Maxfiylik va sozlamalar" opsiyasini bosing.
Profil variantini bosing
"Maxfiylik sozlamalari" sarlavhasida "Ulanishingizni kim ko'rishini tanlang" variantini bosing.
Jarayonni yakunlash uchun "Faqat siz" variantini tanlang va "O'zgarishlarni saqlash" tugmasini bosing.
Ilgari o'chirib tashlagan har qanday aloqani taklif qilishingiz mumkin. Ularni yo'q qilganingizda ulanishlar haqida xabar berilmaydi.
O'z ulanishlaringizni yashirish orqali siz boshqa foydalanuvchilar tomonidan ulanishda o'chirilish xavfiga duch kelishingiz mumkin. Foydalanuvchilar endi ularni ulanish sifatida targ'ib qilmayotganingizni sezsangiz, ular sizni yo'q qilishga moyil bo'lishi mumkin.
gfotu.org © 2020